Blog: hoe een klein hulpmiddel van grote betekenis kan zijn

U wilt uiteraard dat uw medewerkers op de meest veilige manier reizen en werken in het buitenland. Soms kan iets kleins je redden uit een onveilige omstandigheid. Dat zegt Christiaan Oldenkamp, directeur van Expat Preventive, aan werkgevers in zijn blog.

“Verschillende deelnemers aan de cursus dragen een fluitje bij zich als ze op reis zijn. Dat doen ze vanaf het moment dat ze ons verhaal hoorden over een vrouw die zich bedreigd voelde door een groep mannen. Op het juiste moment blies zij op een fluitje. Het geluid was zo oorverdovend dat ze kon wegkomen.

Adviezen als deze geven we graag aan iedereen die veilig wil reizen. Want uw medewerkers moeten reizen en werken in het buitenland op de veiligste manier. U wilt dat ze weten welke kleren ze moeten dragen, welke transportmiddelen ze het beste kunnen nemen, wat ze moeten doen als ze een ongeluk krijgen of in een noodgeval terecht komen en in welke situaties ze alert moeten zijn.

Op onze homepage geven we vele praktische tips. Ook hebben we een animatievideo, een poster en nood-kaartje voor in de portemonnee met nuttige tips voor veilig reizen. U kunt deze gratis downloaden via onze website.

We delen ook graag gouden tips die we krijgen van onze relaties. Stuur me een mail als u een tip heeft die we kunnen delen.

Goeie reis!

Christiaan Oldenkamp.

We find ways